tiistai 25. helmikuuta 2014

Sä et myynyt sieluasi paholaiselle, paholainen taisi myydä omansa sinulle.

 photo IMG_9509-001_zps8f726c29.jpg
 photo IMG_9495-001_zps77411db6.jpg
 photo IMG_9481-001_zps9b6732e0.jpg
Elämäni ensimmäiset kirjoitukset takana ja niistä jäi suoraan sanottuna paskan makun suuhun ja niin jäi varmasti monelle muullekin. Kiitokset vaan YTL:lle mahtavasta äidinkielen teksitaidon kokeesta. Seuraava viikko olikin sitten pään nollaamista ja alkoholia kului. Penkkarit ja niiden etkot sekä totta kai se odotettu abiristeily. Lantrattuja juomia, pitkiä käytäviä ja huonovointisia ihmisiä. Itse vältyin helposti huonolta ololta ja loppujen lopuksi oli hauska reissu ihanien ihmisten kanssa. Hieman haikea fiilis, kun kaikki lukion odotetuimmat tapahtumat on koettu, valmistumista ja viimeistä neljää kirjoitus kertaa lukuunottamatta. 

Itsehän virun lukiossa vielä vuoden ja sieltä pois pääsemistä odotan enemmän kuin mitään. Lukio on yksi elämäni huonoimmista valinnoista, siltä on tuntunut jo viimeiset puolitoista vuotta. Turhauttava paikka. Turhautumista havaittavissa nytkin, lukuloma starttasi pari viikkoa sitten ja tälläkin hetkellä istun sohvalla juomassa kahvia ja välttelen psykologian kirjaa. Kiirehän tässä tulee, se on tiedossa. Täytyy vain ottaa itseään niskasta kiinni ja suorittaa kevään kirjoitukset pois alta ja keskittyä kevääseen ja sen mukana tuomiin ihaniin asioihin.

1 kommentti:

  1. Mullekin lukioon meneminen on tuntunut jotenkin väärältä jutulta, mutta kaikista pahinta on etten tiedä missä muuallakaan olisin. Inhottaa, kun ei tiedä yhtään mitä haluaisi tehdä, niin on vain pakko jotenkin puskea eteenpäin. Hieman odotan kauhulla ens vuotta, kun pitäisi osata jotenkin ennakoida kirjoituksiin ym. Tähän mennessä kaikki on tehty viime tippaan ja kokeista ollaan päästy läpi maalaisjärjellä, tuurilla tai viimeistään uusinnoissa :D Mut tsemppiä sulle ja onneksi kesään ei ole kauaa aikaa! :)

    VastaaPoista