torstai 2. tammikuuta 2014

New year 2014

 
Olen varmasti maailman paras tyttöystävä, kun suostun viikon sisään katsomaan vapaaehtoisesti kaksi Hobitti-elokuvaa, ensin kotona ja sitten vielä leffassa. Ainakin siinä mielessä, että lievästi sanottuna en itse kovin paljon välitä hobiteista, haltijoista, örkeistä ja sun muista menninkäisistä, joista kyseiset elokuvat kertovat. Päätettiin kuitenkin käyttää ainoat joululahjaksi saamamme elokuvaliput juuri tuohon kyseiseen Hobotti 2- elokuvaan ja no sain ainakin syödä hyviä poppareita, nomnom.
 Joululomaa on vähän varjostanut ikuiselta tuntunut flunssa/kuume/mikälie, siksi on pitänyt ottaa vähän rennommin ja jättää baareilut sun muut väliin. Jo ennen joulua makasin viikon kuumessa ja jouluaattona kuume nousi yhtäkkiä ihan kamalan korkealle. Koko loman on siis ollut aika heikko olo, kun tauti ei vieläkään tunnu lähtevän pois. Koska jouluaatto meni kunnolla sairastellessa, odotin uuden vuoden aattoa innolla.

 Uusi vuosi on aina mulle semmoinen juhla, että haluan pukeutua kivaksi ja laittautua, olla nätti. Noh kappas kummaa, vuoden toiseksi viimeisen päivän aamuna mun toinen silmä oli muurautunut umpeen ja saadessani kaikki epämääräiset möhnät pestyä pois, silmä oli aivan verenpunainen. Lääkäreitä vihaavana ihmisenä en tietenkään lähtenyt lääkäriin, vaan keksin kaikenlaisia tekosyitä, miksi silmä paranisi uuden vuoden aattoon mennessä. Noh, eihän se parantunut, vaan seuraavana päivänä molemmat silmät olivat aivan punaiset ja näytin kaikkea muuta kuin kauniilta. Koko juhlafiilis oli tiessään ja loppujen lopuksi kaikki illan suunnitelmat menivät suorastaan päin vittuja ja istuttiin sohvalla syömässä sipsejä ja juomassa lonkeroa, samalla kun toinen uuden vuoden vieraistamme oksensi kahden tunnin ajan vessassa ja toinen luennoi juutalaisista, maailman epätäydellisyydestä ja huumeista. Silmiin sattui, koska halusin välttämättä meikata ja hirveäähän ne pakkelit silmille teki, en nähnyt yhtään mitään. Loppujen lopuksi uuden vuoden paras kohta oli, kun sain elämäni toisen uuden vuoden pusun ja kun saatiin vieraat häädettyä aamuyöllä omille teilleen ja päästiin omaan sänkyyn nukkumaan. Illan vitutus 5/5, sovitiin Sakun kanssa, että ensi vuonna suunnitellaan uudeksi vuodeksi oikeasti jotain kivaa.
Uuden vuoden päivänä olikin sitten vuorossa se pelätty lääkäriaika, jonka äiti mulle varasi mun vastusteluista huolimatta, mä siis vain pelkään ihan hulluna lääkäreitä ja sariaaloita, jopa terveydenhoitajalle meneminen on kammottavaa. Aamulla näytin vieläkin niin järkyttävältä punaisine silmineni, että laitoin ihan suosiolla aurinkolasit päähän, ennen kuin astuin ovesta ulos. Keräsin hieman katseita laseineni, kun aurinkoa ei näkynyt missään ja alkoi tulla jo pimeä, mutta vielä enemmän olisin saanut katseita niistä punaisista silmistä, joten how ever. Lääkärissä sain sitten silmätippoja silmiä varten ja jotakin hoitavaa voidetta yöksi ja heti ensimmäisen päivän jälkeen alkaa jo helpottaa hurjasti! Myös kurkku ja nielu tutkittiin, koska tää flunssa on kestänyt jo monta viikkoa. Mitään ei kuitenkaan löytynyt alustavissa tutkimuksissa, perjantaina pitäisi tulla soitto, mikäli sieltä nielusta löytyy jotakin, saa nyt nähdä. Myös mun lääkärikammo hieman laski, ei se ollutkaan niin kamala kokemus. Pari meikitöntä päivää takana, toivotaan että silmät kestää viikonlopun illanistujaiset, joihin ajattelin laittauta koko viikon edestä!

1 kommentti:

  1. Oooi ku sulla on ihanan näkönen poikaystävä :) ;)

    VastaaPoista