sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Break this bittersweet spell on me

 
Viikonloppu on ollut täydellinen. Pienet asiat tekevät onnelliseksi, niin se vain on. Joulun ensimmäiset joulutortut, perjantain viettoa kotona poikaystävän kanssa takkatulen ja kynttilöiden ääressä, saunominen, syntisen pitkät yöunet ja ajatuksista tyhjentynyt pää.
 

 
Onnea on myös akustinen Olavi Uusivirran keikka, karpalolonkero ja keikan jälkeen rakkaan kanssa käveleminen käsikädessä, läpi lumisen ja öisen Hämeenpuiston. Kylmin yö pitkään aikaan, bussin odottaminen öisellä Keskustorilla ja poikaystävän viimeisillä rahoilla ostetut grilliranskalaiset, joita en edes pyytänyt. Rakkaus on ihanaa.
 
 
Myös uusi ihanan lämmin villapaita ja punainen huulipuna tekevät arjesta parempaa, kuulostakoon kuinka tyhmältä tahansa. Käyttäisin huulipunaa joka päivä, jos vain laiskuudeltani jaksaisin. Ilman sitä tuntuu alastomalta. Kamalan koukuttava keksintö, kuten myös tekoripset, jotka harmikseni menin ostamaan ja koukutuin niihin täysin. Niin se huono itsetunto heijastuu, ilman pakkelia sitä vaan tuntee itsensä olemattomaksi ja kamalaksi. Ps. annapuntila / IG

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti